Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че планира да затвори границата, ако

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че планира да затвори границата, ако
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че планира да затвори границата, ако бъде преизбран на изборите през ноември

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че планира да затвори границата, в случай че бъде избран отново на изборите през ноември 2024 година, тъй като " никоя страна не може да понесе това ".

" Ще затворим границата, тъй като никоя страна не може да понесе това. Само погледнете какво се случва с нашата страна: тук идват хора от затвори и колонии, от психиатрични лечебни заведения и приюти за луди. Страната ни се унищожава ", съобщи Тръмп в изявление за Fox News.

Той беше запитан и за проектите си да реши въпроса с имиграцията, в случай че завоюва изборите. Водещият на Fox News означи, че сега в Съединени американски щати има сред 8 и 10 милиона незаконни имигранти.

" Е, ще би трябвало да депортираме доста от тях. Това не е осъществимо. Вижте, тези страни са доста умни. Логично е, че те извеждат хора и ги изпращат в кервани към Съединените щати. Те не са единствено от Южна Америка, това са хора от Африка, от Азия, от целия свят ", сподели някогашният американски президент и добави, че тези страни изпращат тези, които " не им трябват ".

Тръмп счита, че не трябва да се позволяват събитията, случили се преди два дни в Ню Йорк, когато, по думите му, банди незаконни мигранти от Венецуела и Хондурас са пребили служители на реда. " Аз имах най-сигурната граница в историята на нашата страна. Построих стена с дължина 561 благи и това беше отлично. Но също по този начин накарах Мексико да ни даде 28 бойци гратис. Сега имаме най-лошата граница евентуално в цялата история на света, още веднъж напомни някогашният президент.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР